Träffa oss på kommande mässor och events

 

SETT-dagarna - Kistamässan - 11 - 13 april

Vi närmar oss SETT-dagarna med stormsteg. Kom och hälsa på oss i monter C:50 och prata med oss om skolutveckling.

 

BETT 2018 - Excel i London - 24 - 27 januari

 

Unikum finns självklart på Bett även i år och som vanligt är vi peppade till tänderna för att se vilka nyheter och trender som vi kan spana in under vårt besök.

Bli en Unikum Bett-spanare

Vi vill ha fler ögon som kikar runt på mässan och har en idé! Vi frågar helt enkelt dig som kommer att vara på Bett någon gång mellan den 24 - 27 februari 2018 och tycker det är kul att dela med dig - om du vill bli en av våra Unikum Bett-spanare!

 

Skolans ledarkonvent 21 - 22 november

Välkommen till Skolans ledarkonvent – konferensen för dig som arbetar med ledarskap i skolan eller förskolan. I år utgår konferensen från begrepp som likvärdighet och identitet. Unikum finns på plats för att visa det nya fina vi har inom förskola, grundskola, gymnasium, stödinsatser och VUX/SFI - och för alla nyfikna kan vi visa smakprov på Unikum Familj.
TIPS! Under dessa två dagar kommer flera föreläsare att inspirera och engagera oss. Ett hett tips är att ta dig till Stora scen på onsdag den 22 klockan 09:30! Då får du chansen att lyssna på fantastiska Ing-Marie Rundwall!

Riktningen och uppföljningen ger resultat 

Följ med på resan! En resa som startade med en tydlig riktning mot målet och en plan för hur man får en stor organisation att fokusera på samma mål och framförallt hur man bygger in mod.

Resan som Helsingborgs stads förskolor och skolor startade för några år sedan innehåller några avgörande hållplatser. En viktig följeslagare på resan, som gav bättre resultat och måluppfyllelse för eleverna, handlade om digitalisering och uppföljning.

Efter fem utmanande år delar Ing-Marie  Rundwall, fd utbildningsdirektör, med sig av resans hållplatser och ger inspiration att våga tänka:  ”så har vi aldrig gjort förut, så då är dags att göra det nu”.

Ing-Marie Rundwall fd skolchef i Skara, Mölndal och utbildningsdirektör i Helsingborg. Numera ägare och föreläsare på Rundwall Konsult.

Läs mer här >>

Kvalitetsmässan 14 - 16 november

Kvalitetsmässan är årets största mötesplats för alla som arbetar med att utveckla de offentliga verksamheterna.

Den svenska välfärden förändras i takt med nya tider, nya utmaningar och nya möjligheter där digitalisering, innovationer och nya idéer för bättre verksamheter är en förutsättning för att behålla en välfärd i världsklass.
Unikum finns på plats och vi pratar mer än gärna innovationer, digitalisering och det nya Sverige med dig om du är där! Kom förbi vår monter B01:26 och säg hej.

Är du där den 14 november klockan 16.00? Då har vi montermingel tillsammans med vår partner Tempus som har sin monter alldeles bredvid oss. Välkommen!

Har du inga biljetter? Här kan du få en gratis inbjudan av oss att skriva ut. Varsågod >>

 

Årets unikumbus på SETT. Kom och hämta en halsduk i monter C:12 och var med och tävla.

SETT SYD - 30-31 oktober

Är du lärare, skolledare, förskollärare, pedagog eller jobbar med förvaltningsfrågor kopplat till skolutveckling?

Då är SETT SYD den perfekta mötes- och inspirationsplatsen för dig! Unikum finns självklart på plats och du hittar oss i monter C:12.
Kom förbi oss och säg HEJ, prata skolutveckling med oss och varför inte vara med i vår tävling SETT PÅ HALSDUKEN. Vi älskar interaktiva mässgolv och nyfikna besökare som vill veta mer om hur vi ser på skolans digitalisering.

Dela på sociala medier