Jag vill veta mer!

Webbinarier

Här hittar du våra webbinarier. Höstens webbinarieschema publiceras inom kort!

Bakgrundsbild

Våra webbinarier lockade 8000+ anmälningar förra året!

Här finns några av av våra tidigare webbinarier. Fler webbinarier hittar du på vår blogg.

Lärplattformsbyte som lyfter likvärdighet och kvalitet – så gör ni!

Webbinarium om Jönköpings resa mot en bättre digital arbetsvardag med Emilott Lantz, IT-projektledare på utbildningsförvaltningen i Jönköpings kommun, och Sofia Åbjörnsson från Unikum.

Hantera DNP smidigt via Unikum

Letar ni efter en trygg och smidig lösning för att hantera DNP? På vårt webbinarium guidar vi er genom Unikums säkra provisionering mot Skolverkets provplattform.

Så funkar Unikum Betyg

Med Unikum Betyg gör du betygsättningen likvärdig, smidig och digital. Titta på demon för att lära dig mer!

Lektionsdesign i praktiken - före, under & efter lektionen

Författaren och gymnasieläraren Helena Wallberg berättar hur du som lärare bygger lektioner som fokuserar på förståelse, motivation och studiero.

Kristinehamns förskolor berättar om sitt SKA-arbete

Förskoleutvecklarna Louise Thyberg och Ingela Schagerberg från Kristinehamns skolförvaltning tar oss med på sin SKA-resa - och berättar hur Unikum stöttar deras kvalitetsarbete.

Digitalisering i förskolan – så gör ni för att lyckas!

Digitaliseringen i förskolan är ett omdebatterat ämne. Vi bjöd in forskarna Susanne Kjällander och Bim Riddersporre för att diskutera ämnet utifrån olika perspektiv och infallsvinklar.

Så leder Årets rektor Semira Vikström

Hur lyckas man lyfta en skola i kris till att bli en av de bästa skolor som Skolinspektionen besökt? Prisbelönta rektorn och författaren Semira Vikström berättar om Visättraskolans förändringsresa, utveckling och ledarskap.

Förskolan med barnet i centrum

Unikum bjöd Christian Eidevald, doktor i pedagogik, till ett webbinarium om hur man på bästa sätt möjliggör barns lärande i förskolan genom förändringsarbete, organisering och fungerande kvalitetsuppföljning.

Växla upp SKA med Unikum Förskola

Vi inleder med att visa hur Unikum kan hjälpa din verksamhet med närvaro, dokumentation och meddelanden. Sedan fördjupar vi oss i hur Unikum stöttar SKA på alla nivåer.