Jag vill veta mer!

Unikum på SETT 2024

16-18 april hittar du oss på Kistamässan. På den här sidan har vi samlat allt du behöver veta – monterplats, aktiviteter, gäster och annat smått och gott.

Sväng förbi monter C:36 och träffa oss, tävla om fina priser i vår prompttävling, träffa Skolverket i vår DNP-hörna eller njut av en god karamell mellan varven. Mer info nedan!

Är du en fena på att skriva effektiva och kreativa AI-prompts? Då ska du delta i mässans roligaste tävling. Du kan vinna Sandqvists bästsäljande ryggsäckar! Detta får du bara inte missa!

Spana efter en stor gul boll i taket så hittar du enkelt till vår monter (C:36). Vi är taggade på att träffa just dig, så kom förbi och säg hej! Mer info om Unikum på SETT.

Den 16/4 kl 14:30-14:45 gästar Skolverket vår monter och pratar DNP! Du får möjlighet att träffa två av Skolverkets proffsiga undervisningsråd. På plats finns även vår kollega Niklas Carlefalk, teknisk produktägare för DNP. Vi besvarar de 10 vanligaste frågorna om DNP, men det slutar inte där. Efter en intensiv session lovar vi att dela ut fina stressbollar till alla som varit med och lyssnat!

Är du nyfiken på Unikums lösning för DNP? Läs mer om vårt verktyg Unikum DNP Connect.

Vill du boka in en kaffe eller demo med oss på SETT? Hör av dig redan nu!

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort.