Jag vill veta mer!

Webbinarium:
Växla upp kvalitetsarbetet med Unikum Förskola

Unikums digitala verktyg är de vassaste i Sverige på att samla det systematiska kvalitetsarbetet oavsett om du jobbar med en padda, telefon eller dator. Med Unikum kan din verksamhet redan efter en kvart få en tydlig överblick över ert systematiska kvalitetsarbete. Detta med hjälp av de pedagogiska verktygen som gör det enkelt att jobba systematiskt och hjälper till att mappa upp er dokumentation, planeringsarbete, reflektioner och analyser - vilket sparar tid och gör det roligare och enklare att jobba med kvalitetsarbetet.

Utöver detta erbjuder Unikum en smidig vardag och samverkan med hemmet, med verktyg som närvaro, meddelanden och en lättanvänd app till vårdnadshavarna.

Sean Ronan har jobbat på Unikum i 4 år och hjälpt över 350 förskolor att implementera Unikum i deras verksamheter.  

Våra kommande webbinarier: Spana in alla våra kommande webbinarier här. Du kan anmäla dig även fast du inte kan delta live, så får du automatiskt ett mejl med inspelningen när webbinariet är genomfört.

Du får ett bekräftelsemejl med en länk till webbinariet när du har anmält dig som du kan ansluta via din mobil, padda eller dator. Vi använder oss av Zoom och webbinariet är kostnadsfritt.

Unikum används i 90+ kommuner