TILLSATT: Grym digital marknadsförare

Unikum är Sveriges största webbtjänst för samarbete kring lärande och kvalitet i förskola och skola, och har redan passerat 1 miljon användarkonton. Vår ide är enkel: Unikt lärande för unika barn! Vi är inne i ett väldigt kul skede av vår utveckling och växer så det knakar.

Vi söker en grymt duktig digital marknadsförare som vill vara med och se till att många fler unika barn, i många fler skolor, städer och länder, kan få nytta av bra verktyg för sitt unika lärande. Du ska gå igång på vårt uppdrag om Unikt lärande för unika barn, och direkt börjar fundera på vilka personer som behöver nås av vilka former av information för att fler skolor skall få nytta av våra verktyg.

Ord som du använder i din vardag är inbound, segmentering, conversion, innehåll, marketing automation och analytics, och kanske då och då lite SaaS, HubSpot, Tag Manager och HTML.

Du ansvarar för att göra det lätt för pedagoger, eldsjälar och beslutsfattare i förskolor, skolor och kommuner och andra målgrupper som kan ha nytta av Unikum att komma i kontakt med oss.

Du rapporterar till VD/grundare och jobbar tight med både Unik-teamet som vårdar produkten, och med säljchef, marknadskollega och säljteam. Dessutom fångar du upp användarberättelser via ett nära samarbete med Unik-teamet och teamet på kundstöd. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och är placerad i Hammarby Sjöstad.

Nyfiken?

Vi har hjälp av Louise på Ljunghahn Partners i denna rekrytering. Följ länken så får du mer information, och kan ansöka direkt på deras site. Du kan också ringa Louise direkt på 0703 – 27 27 02 eller maila henne på louise@junghahn.se

Dela på sociala medier