Jag vill veta mer!

Förskola & hem

Smidigare dialog med vårdnadshavare i Unikum

Dela fina dokumentationer

Det ska vara lätt att skapa och ta del av barnets och gruppens utveckling och lärande. I Unikum kan du med ljud, bild, text och film göra pedagogiska dokumentationer som smidigt delas med vårdnadshavare. Med några enkla klick kan du koppla dokumentationen till läroplansmål och planeringar, toklätt med andra ord.

Snabb och tydlig information

Med Unikums meddelandefunktion behöver du inte kämpa med inaktuella kontaktlistor. Det är lika smidigt att nå en enskild förälder som att nå en hel avdelning eller förskola.

Skicka enkelt information om utflykten, föräldramötet eller veckans matlista. Lätt för dig och lätt att göra rätt för föräldrarna. Unikum skickar automatiskt en notifiering till mottagarna och du ser enkelt vilka som tagit del av meddelandet. Har någon glömt att öppna, skickar du smidigt en påminnelse för att vara säker på att ingen missar någon information.

Toklätt kommunikation

I Unikum kan du hantera hela det systematiska kvalitetsarbetet med uppföljning, analys, planering och dokumentationer. Mycket av det du redan gör, delas enkelt med vårdnadshavare utan att du behöver göra något extra.

I appen Unikum Familj ser vårdnadshavare sitt barns pedagogiska dokumentation och all nödvändig information. Här kan de också rapportera frånvaro, boka tid och se underlag för samtalet. Vill du att föräldrar ska vara ännu mer delaktiga i sitt barns förskoledag och få till en bra digital dialog, kan du låta dem kommentera på dokumentationer och meddelanden.

Vi tar kommunikationspusslet på största lekfullaste allvar. Har ni frågor eller är lite nyfikna så klicka in på kontaktformuläret här nedan så berättar vi gärna mer.