Magisk Customer Success Manager för Unikum Förskola

Unikum är Sveriges största digitala verktyg för samarbete kring lärande och kvalitet i skolan. Vi är inne i ett väldigt kul skede av vår utveckling, och har över 1 miljon användare runt om i Sverige som når Unikum via mobil, platta och dator. Framgången bygger på vårt sätt att kombinera webben med pedagogisk idé och tätt samarbete med användare. Vår vision är enkel: Unikt lärande för unika barn!

 

Nu söker vi en magisk Customer Success manager för våra förskolor

Vi växer och behöver nu dig som idag jobbar som fskbarncustomer succes agent eller med kundsupport och vill ta nästa kliv! Rollen är helt ny vilket gör att du kommer kunna vara med och påverka och sätta din egen prägel på den.

Jobbet innebär att du …

 • ingår i vårt kundstödsteam där vi säkerställer att användarna får nytta av Unikum.
 • hjälper förskolor med smidig onboarding för att komma igång med Unikum.
 • guidar dina kunder vidare mot nya möjligheter, med nya delar av Unikum.
 • bidrar praktiskt och proaktivt med information, mallar, hjälp och support.

Vi erbjuder dig …

… ett spännande jobb i ett snabbväxande företag med det lilla företagets flexibilitet. Rollen är ny och du får möjlighet att påverka och sätta din egen prägel på arbetet. Dina idéer och kunskap är viktiga på riktigt – varje dag.

 

Vi är idag drygt 25 medarbetare och har varit lönsamma varje år sedan starten 2005. ”Användarglädje” är ett viktigt begrepp för oss, vilket betyder produkter, kundstöd, support och hjälp utöver det vanliga. Vi vill att våra användare skall känna att vi har en öppen och positiv attityd och vi strävar efter att vara lite alertare, lite attraktivare. Vi bor i ett fint, nyrenoverat kontor i Hammarby Sjöstad.

Du är…..

……en lagspelare som trivs att jobba i team samtidigt som du är trygg och kan arbeta självständigt med en förmåga att prioritera och fatta egna beslut. Du sätter kunderna längst fram, drivs av att ge förstklassig service, ge kunden en härlig känsla, från första kontakt till en nöjd användare. Du behöver vara lyhörd och förstå kunden, deras nuläge och anpassa ditt bemötande därefter. Just nu är vi ett spännande skede där vi tänker utveckling och vill gärna väva in dina erfarenheter i vårt framtida arbete. Våra kunder är kommuner, förskolor och skolor runt om i landet.

 Din erfarenhet/profil:

 • Du brinner för att hjälpa användare få nytta av moderna verktyg.
 • Du har ett intresse för förskolan, och kanske har egen erfarenhet av arbete i förskola eller skola.
 • Du är driven och tar självständigt reda på information du behöver för att lösa en uppgift.
 • Du skapar positiva relationer med dina kunder

Krav

 • Du har relevant eftergymnasial utbildning inom IT
 • Du talar och skriver flytande svenska och engelska.
 • Du har arbetat minst 1 år inom t.ex. Customer Success, kundservice eller liknande
 • Kanske har du arbetat med digitalisering i förskolan

Vi hoppas så klart att du tycker det här låter spännande och blir nyfiken på vilka typer vi är och vill berätta vad du har som skulle passa in i det här lite galna gänget.

Är du intresserad?

Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande! Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev!
Tjänsten söker Du genom att klicka på Ansök

Har du frågor om tjänsten, kontakta Malin Rangstedt på Monster malin.rangstedt@monster.se

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

Välkommen med din ansökan!

Dela på sociala medier