Unikum på Skolans ledarkonvent

Kom och lyssna till fantastiska Ing-Marie Rundwall, fd skolchef i Skara, Mölndal och utbildningsdirektör i Helsingborg på stora scen kl 09:30 den 22 november

Skolans Ledarkonvent

Nu drar Unikum vidare till nästa event –  skolans ledarkonvent. Årets tema på skolans ledarkonvent är identitet och likvärdig skolaHär kan du hitta programmet >>

Miniföreläsning av Ing-Marie Rundwall

TIPS! Ta med ditt kaffe och passa på att lyssna till fantastiska Ing-Marie Rundwall under kafferasten på onsdag den 22 november kl 09:30! Ing-Marie bjuder på en inspirerande miniföreläsning –

Riktningen och uppföljningen ger resultat

Följ med på resan! En resa som startade med en tydlig riktning mot målet och en plan för hur man får en stor organisation att fokusera på samma mål och framförallt hur man bygger in mod.

Resan som Helsingborgs stads förskolor och skolor startade för några år sedan innehåller några avgörande hållplatser. En viktig följeslagare på resan, som gav bättre resultat och måluppfyllelse för eleverna, handlade om digitalisering och uppföljning.

Efter fem utmanande år delar Ing-Marie  Rundwall, fd utbildningsdirektör, med sig av resans hållplatser och ger inspiration att våga tänka:  ”så har vi aldrig gjort förut, så då är dags att göra det nu”.

Ing-Marie Rundwall fd skolchef i Skara, Mölndal och utbildningsdirektör i Helsingborg. Numera ägare och föreläsare på Rundwall Konsult.

Är du nyfiken på vad som är på gång i Unikum? Kom förbi vår monter så skall vi berätta mer om Unikum Familj och många andra roliga projekt som är på gång!

Vill du veta mer om hur du som ledare kan använda Unikum som stöd i ditt arbete? Läs mer här

Dela på sociala medier