Unikumbus på SETT SYD 2017 – var med och tävla

 

Unikum på SETT SYD 2017

Unikum finns självklart på SETT SYD även i år och vi ser fram emot två intensiva dagar med många kontakter, spännande dialoger och en hel del unikumbus.

Var med och tävla i årets Unikumbus

På tal om unikumbus så är det väl ingen hemlighet vid det här laget att vi tycker om aktiva och interaktiva mässgolv! Det skall vara både intressant och kul att gå på mässa. Så i år går succén ”SETT PÅ MÖSSAN” över till SETT PÅ HALSDUKEN. En tävling där du får plocka fram din kreativitet och visa dig från din mest solgula och unika sida.

Tävlingsregler för SETT PÅ HALSDUKEN

I den stora solgula montern C:12 hittar du oss. Kom och ställ frågor om Unikum förskola, grundskola, gymnasium och VUX/SFI, och passa på att vara med och tävla genom att bära den solgula halsduken som du kan hämta i vår monter.
Så här går det till att tävla:

  • HÄMTA DIN TÄVLINGSHALSDUK OCH BÄR DEN HUR DU VILL
  • TA EN SELFIE
  • DELA DIN BILD I SOCIALA MEDIA
  • TAGGA MED #SETTSYD samt #UNIKUM

Vill du följa oss på sociala media så gör du det enklast genom att söka på Unikum.net eller Unikum_net.

Vad vinner man och hur dras vinnarna?

Under båda dagarna kommer vår ”Head Hunter” gå runt på mässan och plocka de bästa bidragen som låtit kreativiteten flöda. Hen kollar om du har prickat av de olika stegen i tävlingsreglerna och så får man lämna sina kontaktuppgifter i utbyte mot ett tävlingsnummer. Man kan få flera tävlingsnummer och bli plockad flera gånger om man är på mässan båda dagarna, så det lönar sig att bära halsduken hela tiden.

I år lottar vi ut en mini-weekend för två på hotel TIVOLI i köpenham med ankomst den 16 december och avresa den 17 december. I vinsten ingår övernattning för två i ett superior king rum inkl frukost. Passa på att besöka en av Europas mysigaste julmarknader på TIVOLI eller varför inte ta en tur till ströget?

Vi lottar också ut – ett par Pro VR glasögon och två Cross beat- blue tooth högtalare. Samla på dig så många lottnummer som du kan genom att bära halsduken på dig hela dagen/dagarna. Fler lotter = högre vinstchans!

Klockan 14:00 den 31/10 drar vi vinsterna. Är du inte på plats om ditt nummer dras – så kontaktar vi dig.

Vi ser fram emot att träffa dig på mässan och önskar dig lycka till i tävlingen.

Dela på sociala medier